Uw aanvraag word verwerkt...

Hoe werkt het?

Welkom bij Auto Inkoopplaats. U wilt zo snel mogelijk uw auto verkopen. U kunt dit doen door online het taxatieformulier in te vullen, te mailen, te bellen met één van onze taxateurs of door langs te komen bij ons bedrijf in Poortugaal, nabij Rotterdam. Als u ons een e-mail stuurt of online het taxatieformulier invult krijgt u zo spoedig mogelijk antwoord. Wanneer u akkoord gaat met de taxatie, kunnen er afspraken gemaakt worden over de aflevering van de auto en de betaling. Het voertuig kan, in overleg, in contanten aan u betaald worden of per bankoverschrijving. De betaling wordt direct geregeld en u krijgt meteen een RDW-vrijwaring. Wanneer Auto Inkoopplaats een voertuig inkoopt, wordt er altijd een inkoopverklaring opgesteld, moet u zich legitimeren en kunnen aantonen dat u de rechtmatige eigenaar van het voertuig bent. Op deze manier bieden wij u de mogelijkheid om snel, veilig en gratis uw auto te verkopen.

Auto Inkoopplaats is gevestigd op 2 minuten loopafstand van het metrostation Poortugaal waardoor u met de metro in 20 minuten op Rotterdam Centraal Station bent. Woont u in de buurt bij Auto Inkoopplaats, dan kunnen wij u eventueel thuisbrengen na de verkoop van uw auto.

Om de auto te kunnen inkopen, hebben wij een aantal gegevens en spullen van u en de auto nodig.

  1. Het kentekenbewijs en indien van toepassing het APK-bewijs van de auto.

    APK rapport Kenteken bewijs oud Kenteken bewijs nieuw
  2. Om te verifiëren dat u de rechtmatige eigenaar bent van de auto is het van belang dat u ook uw legitimatiebewijs bij zich heeft. Wanneer u de betaling per bankoverschrijving wilt ontvangen is het handig om de bijbehorende bankpas mee te brengen. Zo kan er geen fout gemaakt worden met het rekeningnummer.
  3. Alle originele sleutels die bij de auto horen, denk daarbij ook aan eventuele sleutels van een afneembare trekhaak.

    Sleutels voertuig